inloggen zoeken menu

Online payroll calculator

Benieuwd wat payroll u kost? Maak dan gebruik van onze online payroll calculator. Een eenvoudige tool waarmee u snel en eenvoudig inzicht krijgt in het uurtarief van uw medewerker(s).

Bereken hier uw payroll tarief

Bruto uurloon
Omrekenfactor:
Uw tarief:

Is op uw bedrijf een CAO van toepassing waarin vermeldt staat dat medewerkers ADV dagen opbouwen, neemt u dan contact op met ons kantoor op telefoonnummer 088-7301515 voor een aangepaste berekening en/of offerte.

Extra mogelijkheden binnen de online payroll calculator

Naast een standaard berekening biedt onze online payroll calculator ook mogelijkheden om de prijs verder aan te passen op uw specifieke situatie. Zo bieden wij bijvoorbeeld mogelijkheden om te werken met flexibele uren en het meeverzekeren van verzuim. Het aanpassen van deze opties zorgen ook voor een verandering in het uurtarief. Iets wat onze online payroll calculator duidelijk weergeeft.

Direct afsluiten of een offerte?

Daarnaast biedt de online payroll calculator de mogelijkheid om direct een contract af te sluiten zodat u op onze portal meteen bezig kan met het invoeren van uw personeel. Ook kunt u bij ons een offerte opvragen, iets wat zeker aan te raden is wanneer u meer dan tien medewerkers bij ons onder wilt brengen.

Bel me terug