inloggen zoeken menu

Wat kost payroll

Gebruik maken van payroll zorgt uiteraard voor bepaalde kosten. Veelal zijn deze kosten snel terug verdiend vanwege de vele voordelen die payroll u opleveren. Echter vinden wij vanuit AB Direct het belangrijk om u een zo goed en duidelijk mogelijk beeld te geven van de opgebouwde kosten.

Online payroll calculator

Om deze reden hebben wij een online payroll calculator gemaakt. Middels deze calculator krijgt u een duidelijk beeld hoe uw tarief opgebouwd is en wat de invloed op de prijs is wanneer u ervoor kiest om bepaalde opties wel of niet mee te nemen in uw payroll tarief. Dit geeft u een goed en duidelijk beeld op welke manier de prijs van ons payroll tarief vastgesteld wordt.

Kosten van payroll

Naast onze online payroll calculator geeft onze pagina ‘kosten van payroll’ ook informatie over de kosten die inbegrepen zijn in het uurtarief van payroll. Ook op deze manier willen wij u een goed beeld geven van hetgeen u terug krijgt voor de kosten die u maakt wanneer u payroll via AB Direct inzet. Benieuwd wat u precies krijgt voor uw uurtarief?

Komt in contact met ons

Heeft u gezien wat de kosten van payroll zijn en bent u geïnteresseerd? Vraag dan direct een offerte aan via onze website. Wilt u meer informatie over onze dienstverlening? Neem dan contact met ons op via één van onze verschillende contactmogelijkheden.

Bel me terug