inloggen zoeken menu

Wat is payroll

U herkent het vast als ondernemer: De hele dag druk met allerlei zaken om ervoor te zorgen dat uw onderneming zo goed mogelijk presteert. Enerzijds focust u op de ontwikkeling van uw bedrijf, anderzijds op de ontwikkeling van het personeel. Echter, u merkt dat het afhandelen van personeelszaken steeds meer tijd vergt. Nu zijn er allerlei mensen die u hierbij helpen, maar zou het niet veel makkelijker zijn deze taken neer te leggen bij één betrouwbare partij zodat u zich weer kunt bezighouden met ondernemen? Dit kan. AB Direct is een betrouwbare payroll organisatie en zorgt ervoor dat u zich weer kan richten op het ondernemen!

Wat is payroll via AB Direct

Kiest u voor payroll via AB Direct, dan neemt AB Direct uw juridisch werkgeverschap over. Uw medewerkers zijn in dienst bij ons terwijl ze bij u aan het werk blijven. Behalve dat u geen werkgeverrisico meer loopt, bespaart u ook veel tijd en rompslomp omdat al uw personeelszaken in professioneel beheer zijn bij AB Direct. Eén van de grote voordelen van payroll via AB Direct.

Online payroll: alleen uw eigen werving

Payroll via AB Direct betekent dat u zich alleen nog bezighoudt met de werving en selectie van uw eigen personeel. U werft en selecteert medewerkers, maakt afspraken over hun salaris en meldt de medewerkers vervolgens aan in onze online portal. In deze portal registreert u verdere gegevens van de medewerker en legt u de gemaakte afspraken vast. Vervolgens heeft u er geen omkijken meer naar en verzorgen wij verdere stappen. Zo kunt u zich weer volledig richten op het ondernemerschap.

Ook gebruik maken van payroll via AB Direct?

Wilt u ook gebruik maken van online payroll via AB Direct? Meld u dan direct aan! Wilt u eerst uw kosten berekenen van payroll via AB Direct? Maak dan gebruik van onze online payroll calculator. Hiermee krijgt u eenvoudig inzicht in de kosten die u maakt als u kiest voor payroll via AB Direct. Middels onze selectiecriteria kunt u niet alleen onze dienst op uw behoeften afstemmen maar heeft u tevens een goed beeld van de kosten die hieraan gekoppeld zijn.

Bel me terug