inloggen zoeken menu

Maak een berekening

Via de onderstaande payroll calculator kunt u uitrekenen wat uw kosten zijn voor payroll via AB Direct. Vul de aangegeven gegevens in en zie het bedrag wat u zult betalen. Vervolgens kunt u via een aantal specificaties het tarief aanpassen op naar wensen.

Bruto uurloon
Type payrollmedewerker
Verzuim, feestdagen en vakantie-uren meeverzekeren
Aantal uren per week
Aantal medewerkers
Omrekenfactor
Uw tarief
Indien u meer dan tien werknemers in dienst wilt nemen kunt u een offerte aanvragen bij AB Direct. Er wordt dan een prijs op maat voor u bepaald.
Stuur mij een offerte

Is op uw bedrijf een CAO van toepassing waarin vermeldt staat dat medewerkers ADV dagen opbouwen, neemt u dan contact op met ons kantoor op telefoonnummer 088-7301515 voor een aangepaste berekening en/of offerte.

Wat krijg ik er voor?

In onze payroll calculator kunt u zelf diverse opties in- en uitschakelen. Het aan- of uitzetten van deze opties heeft invloed op uw prijs. Om u een goed beeld te geven van deze opties hebben wij deze hieronder voorzien van een korte uitleg.

Verzuim, feestdagen en verlof meeverzekeren
Wanneer u er voor kiest om verzuim, feestdagen en verlof mee te verzekeren, zult u geen factuur ontvangen wanneer uw payrollmedewerkers ziek zijn of verlof opnemen. In het tarief is in dit geval een reservering opgenomen voor ziekteverzuim en verlof. U betaalt alleen de gewerkte uren. 
Kiest u er voor om verzuim, feestdagen en verlof niet mee te verzekeren, dan zullen verzuimuren en verlof aan u doorberekend worden.

Vast of flexibel aantal uren
Behalve de keuze om verzuim, feestdagen en verlof mee te verzekeren, kunt u er ook voor kiezen om uw payrollmedewerker op basis van een vast of een flexibel aantal uren in te zetten.
 
Als u ervoor kiest om uw medewerker een vast aantal uren in te zetten, dan zal u altijd over het vooraf afgesproken aantal uren per week een factuur ontvangen.
 
Indien u werkaanbod wisselt, dan kunt u kiezen voor een flexibel aantal uren. Bij een verzekering tegen verzuim, feestdagen en verlof factureren wij ziekte- en verlofuren niet aan u door.

Aantal medewerkers
Wanneer u meer dan 10 medewerkers bij ons in wil zetten, komen wij graag met u in contact. Wij willen u dan graag een aangepast tarief aanbieden.

Bel me terug